De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Wist je dat...

Meestal is een vliegreis naar Londen met een vlucht in het weekend voordeliger dan een vliegticket met doordeweeks vertrek.

Voorpret

Nog veel meer leuke tips voor een weekend of weekje in Londen tref je bij onze tips voor Londen Stedentrips

Vliegtickets Londen: goedkoop vliegen tips!

Goedkope vliegtickets Londen boeken? Hier tref je het overzicht met het aanbod en info m.b.t. de vluchten Amsterdam - Londen,  vliegreizen Rotterdam - Londen of Eindhoven - Londen, en veel tips voor wie goedkoop wil vliegen!

Bekijk onze tips en leer hoe je tickets aanbiedingen naar Londen Heathrow, Londen City, Londen Gatwick en de andere regionale luchthavens rond deze wereldstad razend snel kunt vergelijken om het goedkoopste vliegticket te vinden!

Vliegtickets Londen aanbod & vliegen tips

Een vlucht Amsterdam Londen of Brussel Londen duurt circa 1 uur.  Vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om naar Londen te vliegen o.a met onze vertrouwde KLM.


Een goedkoop alternatief voor vliegen is reizen per trein: retourtje Londen vanuit Nederland va 100,- via NS. De reistijd van Amsterdam naar Londen is nog geen 6 uur en Brussel - Londen doe je zelfs in minder dan 2 uurtjes!


Heb je nog geen accommodatie in de City? Dan is dit je belangrijkste bespaar tip: meestal is het veel, maar dan ook echt veel goedkoper je hotel + vliegtickets ineens te boeken. Een site die hiervan een handig overzicht geeft is Goedkoopstestedentrip.nl waar je gemakkelijk de prijzen van verschillende reisorganisaties met stedentrips naar Londen vergelijkt.


Als je alle tarieven voor losse vliegtickets naar Londen wilt vergelijken begin dan je vergelijk bij een grote ticket specialisten zoals Tix.nl. De nieuwste vliegticket aanbiedingen tref je hier als eerste en ze nemen ook alternatieve luchthavens en low cost maatschappijen mee in het vergelijk. Hieronder tref je een top 3 met voordelige reisopties naar Londen:

Actuele ticket aanbiedingen voor Londen

* Bekijk hier de bijkomende kosten

Goedkope vliegtickets Londen? Gratis alert service!

Flexibel met je vertrekdata? Maak gebruik van de unieke gratis flight alert service op www.vliegennaar.nl/vliegen-naar-londen en je hoort het meteen als er nieuwe vliegticket aanbiedingen binnen je budget beschikbaar zijn!

Luchthavens in London

Vanaf de luchthavens in Nederland en Belgie kan je in de regel in minder dan een uurtje naar Londen vliegen. Vanuit Nederland gaan er niet alleen vanuit Amsterdam Schiphol maar ook vanaf Rotterdam en Eindhoven vluchten. Vanaf Rotterdam zijn er zelfs meer dan 20 vluchten per dag naar de Britse hoofdstad!


Voor je vlucht naar Engeland heb je keuze uit London Heathrow Airport, Londen Gatwick Airport, London City Airport, Londen Luton, Londen Stansted en sinds kort  ook Londen Southend waar veel lowcost airlines op vliegen. Londen City is de kleinste luchthaven in hartje Londen. Vanaf Nederland vliegt o.a. KLM hier naar toe.


Vanaf Heathrow is de Heathrow Express trein vaak de meest efficiente transfer en vanaf Gatwick de Gatwick Express. Reken met 15 - 30 minuten voor je transfer naar centrum Londen. Vluchten naar Stansted, Luton en Southend zijn vaak goedkoop, maar reken wel met een langere transfertijd.

Last minute boeken soms duurkoop

Last minute vliegtickets Londen zijn lang niet altijd goedkoop! Zeker bij een lowcost airlines zijn de goedkoopste vliegtickets Londen vaak vroeg weg. Dus wil je een weekendje winkelen in Londen in de weken voor kerst of tijdens de uitverkoop in januari of juli? Boek je tickets Londen op tijd!

Vliegen vanuit de regio, of net over de grens

Woon je vlakbij de grens met Duitsland of België? Vergelijk dan ook de vliegtickets tarieven vanaf luchthavens als Düsseldorf, Keulen of Brussel. En vergeet niet de tarieven van regionale luchthavens zoals Eindhoven en Rotterdam te bekijken. Want hoewel bijvoorbeeld Rotterdam Den Hague Airport (het oude Rotterdam Zestienhoven) zich met vele vluchten per dag vooral op de zakenreiziger richt zijn er wel meer dan 10 vluchten naar Londen per dag en vaak betere aanbiedingen dan voor vliegen vanaf Schiphol.

Wanneer vliegen

Meestal zijn vliegreizen naar Londen met een vlucht in het weekend voordeliger dan vliegtickets Londen met doordeweeks vertrek. Dat komt omdat er doordeweeks ook veel zakenmensen naar Londen vliegen. In de vakantie kunnen juist weer tickets met doordeweeks vertrek naar Londen -  en dan met name vluchten op dinsdag, woensdag en donderdag - goedkoper zijn! Speel dus even met de data van je vlucht, dit kan tientallen euro's op je vliegticket schelen.

Goedkoop naar Londen? Nog veel meer tips!

Goedkope vliegtickets Londen gevonden? Hier tref je nog veel meer budgettips om Londen goedkoop te ontdekken (o.a. de leukste uitstapjes die niets of bijna niets kosten)!

Actuele ticket aanbiedingen voor Londen

Bijkomende reserverings- en / of administratiekosten :
Tix.nl € 25,00
WTC.nl € 39,00 De toeslag voor reserveringskosten in onafhankelijk van het aantal geboekte vluchten.
KLM.com € 10,00 Additioneel is er een toeslag van €2,50 voor het calamiteitenfonds per boeking.
Andere niet te vermijden bijkomende kosten: ANVR aangesloten reisorganisaties berekenen een bijdrage van € 2.50 per boeking voor het calamiteitenfonds.
Deze toeslagen zijn het laatste nagekeken op 08 maart 2017