De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Budget deals

Top Tips Per Type

De mooiste stranden ter wereld

mooiste strand ter wereld

Wat is het mooiste strand ter wereld? De redactie van Surprisetickets is erg benieuwd naar jouw mening! Laat ons weten wat jij het mooiste strand ter wereld vindt en wie weet vind je dit strand straks in de online reisgids van Surprisetickets.nl.

Vertel ons nu wat jij het mooiste strand ter wereld vind op ons Facebook-prikbord!

Maar wat is eigenlijk een mooi strand?

Tsja... Daarover heeft iedereen een eigen mening. De één houdt van een strand met parelwit zand en veel palmbomen, de ander houdt van een grillige kustlijn met rotsen in zee. Maar misschien ben jij wel een fan van een strandvakantie in Nederland met die oerhollandse gezelligheid met strandpaviljoens en een haringkar. Of toch juist dat volledig verlaten strandje waarvan je de locatie eigenlijk liever niet verder zou vertellen. Waar in de wereld vind je nog een strand waar je de hele dag in je blote kont kunt huppelen zonder dat iemand het ziet?

De mooiste stranden volgens onze redactie

De grillige en prachtige westkust van Vancouver Island vinden we bijna nergens terug als we eerdere onderzoeken naar het 'mooiste strand ter wereld' bekijken. Maar het strand bij Cape Cook is één van de stranden die wij liever niet verder zouden vertellen, omdat de omgeving hier zo ongerept is. Als we het hebben over afgelegen stranden, midden in de natuur dan is Englishman’s Bay Beach op Tobago een aanrader. Een van de rustigste stranden van het eiland en direct aan het regenwoud, wow! Wie een voorstander van het gevoel: ‘ik-lig-in-mijn-hangmat-te-relaxen-met-een-cocktail-dus-stoor-mij-niet’ is, neem dan eens een kijkje op Koh Phi Phi Island in Thailand. En tenslotte is het strand van Selingan Turtle Island voor de kust van Borneo echt heel bijzonder, dit is namelijk één van weinige stranden ter wereld waar je elke dag zeeschildpadden eitjes kunt zien leggen. Toegang tot het eiland is beperkt om de natuur te respecteren!

Wij zijn benieuwd naar jouw mening! Geef je mening op Facebook.

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina

Gerelateerde artikelen