De leukste vakantie deals en tips voor jou verzameld!

Culinaire reis naar St. Maarten winnen?

culinaire reis st maarten

Liefhebbers van lekker eten, witte stranden en tropische temperaturen opgelet! Het St. Maarten Tourist Bureau en online restaurantgids Iens.nl hebben samen een actie opgezet: door je te registreren voor de IENS DinerDagen maak je kans op een gratis reis naar de caribische versie van dit event namelijk: Fete de la Cuisine op St. Maarten!

Van 20 t/m 26 Juni 2011 organiseert Iens.nl de landelijke DinerDagen waarbij je tegen mini prijsjes bij o.a. sterren restaurants van de meest culinaire hoogstandjes geniet. Vanaf 23 mei kan je je plekje bij één van de 500 deelnemende restaurants reserveren maar dan loopt het storm! Als nieuwsbrief abonnee van Iens.nl krijg je de exclusieve optie om je vanaf 20 april t/m 22 mei gratis voor te registreren voor de beste plaatsen zodat je verzekerd bent van een tafel én je maakt als lid van de IENS nieuwsbrief nu ook kans op een reis naar de tropische variant van dit evenement op St. Maarten: het sfeervolle Fete de la Cuisine!

Deze actie is helaas verlopen. De kans is groot dat St. Maarten binnenkort weer een leuke promotie zal introduceren en dan zullen we deze wederom publiceren op www.surprisetickets.nl. Voor andere tips m.b.t. gastronomische trips zie onze culinaire rubriek op deze site.

Win een culinaire reis naar St. Maarten's Fete de la Cuisine!

Dit prestigieuze festival vindt plaats op St. Maarten, ook wel de culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd, in november 2011. Een team van Nederlandse superchefs, aangesloten bij de Alliance Gastronomique, verzorgd de heerlijkste maaltijden en organiseert tijdens dit festival diverse workshops en andere culinaire festiviteiten.

Zo vaar je mee op een jacht van ruim 12 meter voor een bijzonder tochtje over de Caribische wateren in het gezelschap van de cuisiniers, zijn er wine tastings, culinaire catamaran tochten en swingende rum party's! Door je aan te melden voor de actie kan je dus een prettig plekje bemachtigen tijdens de DinerDagen, maar wie weet wordt jij als lid ook wel verrast met een reisje naar Fete de la Cuisine!

Hernieuwde samenwerking St. Maarten & IENS

Het toeristenbureau van St. Maarten vond in IENS opnieuw een passende partner om zichzelf als culinaire vakantie bestemming in de spotlight te zetten, na een geslaagde actie vorig jaar waarbij het eiland een IENS proever uitnodigde om als culinair recensent het eiland te komen ontdekken. "Deze website is hét portal om je via internet te orienteren op je volgende restaurant bezoek." zegt Lydia Haveman, directeur van het St. Maarten Tourist Bureau in Nederland. "We bereiken er veel mensen met een passie voor lekker eten en andere culinaire interesses, deze fijnproevers zullen aangenaam verrast zijn door de gevarieerde keuken van St. Maarten en de bijzondere gastronomische activiteiten op het eiland tijdens het culinaire festival Fete de la Cuisine dit najaar." aldus Lydia.

St. Maarten: culinair genieten!

St. Maarten wordt al jaren de culinaire hoofdstad van de Caribbean genoemd dankzij haar veelzijdige Antilliaanse keuken met ruim 400 restaurants, waaronder diverse beroemde chefs. Je treft er invloeden uit o.a. Afrika, India en Europa en kunt er terecht voor gevulde schaaldieren, bijzondere groente specialiteiten, verse vis, exotische pasta's, frisse salades en natuurlijk ook de welbekende hamburger.

Meer lezen:

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina

Gerelateerde artikelen