1001 verrassende reistips en deals voor jou verzameld!

Inpakken en wegwezen? Super last minutes!

inpakken en wegwezen: last minutes

Wil je er even helemaal tussenuit? Inpakken en wegwezen! Pak nu een van de goedkope last minutes naar de zon. Alle tips voor een last minute naar de zon in het voorjaar.

Hier vind je de beste tips voor actuele last minute aanbiedingen. En als jij het ook vervelend vindt dat je achteraf vaak duurder uit bent, lees dan hieronder onze tips voor de beste inpakken en wegwezen aanbiedingen!

Super last minute? Wegwezen naar de zon!

Zeker zijn van zon, zee & strand? Weten waar het nú (of in een bepaalde periode) echt lekker is? Tip! Check dan deze site waar je goedkope last minute vliegvakanties vindt op basis van weer- & klimaat voorspellingen van waar het mooi weer gaat zijn (beste garantie op een zonnige vakantie!).

Zoek je de beste aanbiedingen voor een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties? Bijvoorbeeld last minute weg in het voorjaar of in de zomer? Bekijk dan onze tips voor de meivakantie en onze zomervakantie aanbiedingen.

Veilig naar de zon Wil je deze zomer zorgeloos van de zon genieten maar weet je niet waar het veilig is? Wij helpen je! Met behulp van deze handige, gratis tool zoek je gemakkelijk naar zonvakanties met een positief reisadvies!

Tip van de redactie voor een heerlijke zonvakantie in mei of in de zomer is het zonovergoten Trentino in Italie. Ideaal voor wie wil genieten van een prachtige omgeving en een gezonde dosis zon. Verblijf bijvoorbeeld direct aan het Gardameer. Deze zonbestemming raden wij aan vanwege de veiligheid én de betaalbare prijzen voor een weekje vakantie. Kijk voor leuke vakantie aanbiedingen in Trentino zeker eens bij het verkeersbureau Visit Trentino, want hier spotte wij al een weekje vakantie in een mooi hotel voor de hele familie v.a. 362,-!

Meteen inpakken: goedkoop & bijzonder

Echt goedkoop weg dit voorjaar? Voordelige reizen inclusief vliegtickets en accommodatie naar zon, zee en strand, vind je doorgaans rond de 210,- p.p. De bestemmingen Griekenland, Turkije en Spanje zijn zowel zonnig als betaalbaar. Check in ieder geval alle zonvakantie inpakken en wegwezen aanbiedingen van Sunweb zonvakanties. Andere populaire zonbestemmingen voor in het voorjaar en de zomer bij deze reisorganisatie zijn de Canarische Eilanden en Cyprus (de vanaf prijzen voor deze vakantieparadijzen liggen vaak wel circa 100,- hoger dan voor Turkije).

Bijzonder en voordelig naar de zon? Bij de sympathieke reisorganisatie Eliza  tref je vanaf circa 350,- / 400,- p.p. last minute vakanties naar o.a. de Griekse eilanden, Portugal en Spanje. En dan logeer je ook nog in unieke romantische vakantiehuizen of hotelletjes! De reizen van Eliza zijn overigens niet alleen inclusief vlucht, maar ook inclusief huurauto. Fijn als je niet alleen wilt zonnen, maar ook nog iets wilt zien tijdens je vakantie.

Altijd leuk: last minute citytrip! Stedentrips zijn ook echt een aanrader voor een last minute trip. Er zijn altijd nog wel leuke citytrip aanbiedingen te vinden op het laatste moment. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Goedkoopstestedentrip.nl waar je altijd toffe, actuele stedentrip aanbiedingen kunt vinden! Helemaal super last minute op stedentrip? En weet je nog niet waar je naartoe wil? Bekijk de stedentrip top 10 met onze favoriete citytrips!

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Slideshow

Afrika | Azie | Europa | Midden Amerika & Caribbean | Noord-Amerika | Oceanie | Zuid-Amerika