1001 verrassende reistips en deals voor jou verzameld!

Inpakken en wegwezen? Super last minutes!

inpakken en wegwezen: last minutes

Wil je er even helemaal tussenuit? Inpakken en wegwezen! Pak nu een van de goedkope last minutes naar de zon. Alle tips voor een last minute naar de zon in de winter.

Hier vind je de beste tips voor actuele last minute aanbiedingen. En als jij het ook vervelend vindt dat je achteraf vaak duurder uit bent, lees dan hieronder onze tips voor de beste inpakken en wegwezen aanbiedingen!

Super last minute? Wegwezen naar de zon!

Zeker zijn van zon, zee & strand? Weten waar het nú (of in een bepaalde periode) echt lekker is? Tip! Check dan deze site waar je goedkope last minute vliegvakanties vindt op basis van weer- & klimaat voorspellingen van waar het mooi weer gaat zijn (beste garantie op een zonnige vakantie!).

Zoek je de beste aanbiedingen voor een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties? Bekijk onze tips voor wintersport in de voorjaarsvakantie. Bekijk de leukste en gezelligste bestemming voor in de voorjaarsvakantie! 

Meteen inpakken: goedkoop & bijzonder

Echt goedkoop weg dit voorjaar? Voordelige reizen inclusief vliegtickets en accommodatie naar zon, zee en strand, vind je doorgaans rond de 210,- p.p. De bestemmingen Griekenland, Turkije en Portugal zijn zowel zonnig als betaalbaar. Check in ieder geval alle zonvakantie inpakken en wegwezen aanbiedingen van Sunweb zonvakanties. Andere populaire zonbestemmingen voor in het voorjaar en de winter bij deze reisorganisatie zijn de Canarische Eilanden en Egypte (de vanaf prijzen voor deze vakantieparadijzen liggen wel circa 100,- hoger dan voor Turkije). 

Bijzonder en voordelig naar de zon? Bij de sympathieke reisorganisatie Eliza  tref je vanaf circa 350,- / 400,- p.p. last minute vakanties naar o.a. de Griekse eilanden en Spanje. En dan logeer je ook nog in unieke romantische vakantiehuizen of hotelletjes! De reizen van Eliza zijn overigens niet alleen inclusief vlucht, maar ook inclusief huurauto. Fijn als je niet alleen wilt zonnen, maar ook nog iets wilt zien tijdens je vakantie.

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Slideshow

Afrika | Azie | Europa | Midden Amerika & Caribbean | Noord-Amerika | Oceanie | Zuid-Amerika