Inpakken en wegwezen? Super last minutes!

inpakken en wegwezen: last minutes

De regen zat? Inpakken en wegwezen! Pak nu een van de goedkope super last minutes naar de zon. Alle tips voor een last minute naar de zon in het najaar.

Hier vind je de beste tips voor actuele last minute aanbiedingen. En als jij ook vervelend vindt dat je achteraf vaak duurder uit bent, lees dan hieronder onze tips voor de beste inpakken en wegwezen aanbiedingen!

Super last minute? Wegwezen naar de zon!

Zeker zijn van zon, zee & strand? Check dan deze site waar je een goedkope last minute vliegvakanties kunt vinden op basis van voorspellingen van waar het nu mooi weer gaat zijn. Ben je op zoek naar de voordeligste bestemmingen voor dit najaar? De meeste aanbiedingen zijn geldig buiten de schoolvakanties, maar er zijn zeker goedkope aanbiedingen te vinden voor wie weg wil in de zomervakantie!. Op alle bestemmingen die onze redactie voor je heeft uitgezocht, ben je verzekerd van lekkere temperaturen en zonuren!

Meteen inpakken: goedkoop & bijzonder

Echt goedkoop weg dit najaar? Complete reizen inclusief vliegtickets en accommodatie naar zon, zee en strand, vind je doorgaans niet onder de 300,- p.p. Maar kijk zeker eens naar Griekenland, Turkije, de Canarische Eilanden en verrassend Macedonië. Check alle zonvakantie inpakken en wegwezen aanbiedingen van Corendon Vliegvakanties (naar de zon al voor minder dan 299,-). Andere populaire zonbestemmingen voor dit najaar zijn Kreta, Toscane en Alanya. Reken op prijzen tussen de 300 - 600 euro. 

Bijzonder en goedkoop weg in de zomervakantie? Bij de sympathieke reisorganisatie Eliza was here tref je nu vanaf circa 570,- p.p. nog last minute vakanties naar de Griekse eilanden. En dan logeer je ook nog in unieke romantische vakantiehuizen of hotelletjes! De reizen van Eliza zijn overigens niet alleen inclusief vlucht maar ook inclusief huurauto.

Weg = weg met de lastminute wizard

Geweldig makkelijk om snel de juiste last minute aanbiedingen naar de zon in het najaar te vinden is tot slot de lastminute wizard van Sunweb. Voor eind augustus, half september 2014 tref je hier tientallen tips vanaf circa 209,- p.p.

Meer tips? Al onze zomervakantie tips zijn te vinden in onze zomervakantie 2014 special.

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Top 5 reisorganisaties

Slideshow