Inpakken en wegwezen? Super last minutes!

inpakken en wegwezen: last minutes

Wil je er even helemaal tussenuit? Inpakken en wegwezen! Pak nu een van de goedkope last minutes naar de zon. Alle tips voor een last minute naar de zon in het voorjaar of de zomer.

Hier vind je de beste tips voor actuele last minute aanbiedingen. En als jij het ook vervelend vindt dat je achteraf vaak duurder uit bent, lees dan hieronder onze tips voor de beste inpakken en wegwezen aanbiedingen!

Super last minute? Wegwezen naar de zon!

Zeker zijn van zon, zee & strand? Weten waar het nú (of in een bepaalde periode) echt lekker is? Tip! Check dan deze site waar je goedkope last minute vliegvakanties vindt op basis van weer- & klimaat voorspellingen van waar het mooi weer gaat zijn (beste garantie op een zonnige vakantie!).

Zoek je de beste aanbiedingen voor een heerlijke vakantie tijdens de schoolvakanties? Bekijk onze tips voor in de zomervakantie
Wij selecteerden de bestemmingen met de lekkerste temperaturen en veel zonuren! 

Meteen inpakken: goedkoop & bijzonder

Echt goedkoop weg dit voorjaar en deze zomer? Voordelige reizen inclusief vliegtickets en accommodatie naar zon, zee en strand, vind je doorgaans rond de 200,- p.p. De bestemmingen Egypte, Turkije en de Canarische Eilanden zijn zowel zonzeker als betaalbaar. Check alle zonvakantie inpakken en wegwezen aanbiedingen van Sunweb zonvakanties (8 dagen naar de zon v.a. circa 175,-). Andere populaire zonbestemmingen voor nu zijn de Griekse Eilanden, Cyprus en Side (reken op ca. 250 - 450 euro). 

Bijzonder en goedkoop weg naar de zon? Bij de sympathieke reisorganisatie Eliza was here tref je vanaf circa 350,- p.p. nog last minute vakanties naar o.a. de Griekse eilanden en Spanje. En dan logeer je ook nog in unieke romantische vakantiehuizen of hotelletjes! De reizen van Eliza zijn overigens niet alleen inclusief vlucht, maar ook inclusief huurauto.

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Top 5 reisorganisaties

Slideshow