Inpakken en wegwezen? Super last minutes!

inpakken en wegwezen: last minutes

Het koude weer zat? Inpakken en wegwezen! Pak nu een van de goedkope last minutes naar de zon. Alle tips voor een last minute naar de zon in de winter.

Hier vind je de beste tips voor actuele last minute aanbiedingen. En als jij het ook vervelend vindt dat je achteraf vaak duurder uit bent, lees dan hieronder onze tips voor de beste inpakken en wegwezen aanbiedingen!

Super last minute? Wegwezen naar de zon!

Zeker zijn van zon, zee & strand? Weten waar het nú (of in een bepaalde periode) echt lekker is? Tip! Check dan deze site waar je goedkope last minute vliegvakanties vindt op basis van weer- & klimaat voorspellingen van waar het mooi weer gaat zijn (beste garantie op een zonnige vakantie!).

Zoek je de voordeligste winterzonbestemmingen? De meeste aanbiedingen zijn geldig buiten de schoolvakanties, maar er zijn zeker goedkope aanbiedingen te vinden voor een heerlijke vakantie op een winterzonbestemming. Wij selecteerden bestemmingen met de lekkerste temperaturen en veel zonuren!

Meteen inpakken: goedkoop & bijzonder

Echt goedkoop weg deze winter? Voordelige reizen inclusief vliegtickets en accommodatie naar zon, zee en strand, vind je doorgaans rond de 200,- p.p. De bestemmingen Egypte, Turkije en de Canarische Eilanden zijn zowel zonzeker als betaalbaar. Check alle zonvakantie inpakken en wegwezen aanbiedingen van Sunweb zonvakanties (5 dagen naar de zon v.a. 199,-). Andere populaire zonbestemmingen voor deze winter zijn de Kaapverdische Eilanden, Cyprus en Side (reken op ca. 300 - 600 euro). 

Bijzonder en goedkoop weg naar de winterzon? Bij de sympathieke reisorganisatie Eliza was here tref je vanaf circa 395,- p.p. nog last minute vakanties naar onder andere Lesbos en Andalusië. En dan logeer je ook nog in unieke romantische vakantiehuizen of hotelletjes! De reizen van Eliza zijn overigens niet alleen inclusief vlucht, maar ook inclusief huurauto.

Naar boven

Bookmark pagina | Print pagina

Top 5 reisorganisaties

Slideshow