Opening Toy Story Playland in Disneyland Parijs

Toy Story Playland Disneyland

Disneyland Parijs heeft er weer drie spectaculaire attracties bij. In het Walt Disney Studios park vind je het splinternieuwe themaland: Toy Story Playland. Deze wonderlijke speelgoed wereld is helemaal geinspireerd op de 3 kaskrakers van Toy Story.

Tijdens een weekend met het hele gezin in Disneyland Parijs beleef je samen met Andy uit de Toy Story films de mooiste avonturen. Vanaf het moment dat je zijn magische achtertuin betreedt lijkt het alsof je zelf gekrompen bent tot speelgoedformaat.

3 nieuwe attracties in Toy Story Playland

In de achtertuin van Andy zul je nog meer helden uit de nieuwste Walt Disney films ontmoeten. Buzz Lightyear, de groene soldaatjes, RC racer en Slinky Dog... je komt ze allemaal tegen. Beleef bovendien de 3 superspannende attracties.

Voor bezoekers zonder hoogtevrees is de Toy Soldiers Parachute een ware belevenis. Vlieg 25 meter de lucht in om vervolgens veilig te landen met de parachutes van de groene soldaatjes.

Met de Slinky Dog Zigzag Spin raast Slinky Dog vanuit een langzaam tempo snel, sneller, snelst achter zijn staart aan. Je hoeft je niet te vervelen tijdens het wachten. In de rij kun je gewoon een bordspel spelen.

In de radiobestuurbare auto RC Racer van Andy race je door een 25 meter hoge half-pipe. Je wordt eerst gelanceerd door de Hot Wheels Super Charger en als de hefboom omhoog gaat kan de race beginnen!

Disneyland's New Generation Festival

De opening van het Toy Story Playland is onderdeel van het Disney New Generation festival dat wordt gevierd om de nieuwe generatie Disney figuren te verwelkomen. Om te vieren dat zowel de nieuwe sterren en de klassieke figuren nu samen te zien zijn heeft Disneyland aanbiedingen met kortingen die op kunnen lopen tot wel 35%. Kijk hier voor meer Disneyland Parijs info en voor boekingen.

Meer nieuws & tips voor een trip naar Disneyland Parijs

Naar boven Bookmark pagina | Print pagina